Fontis Fonteintechniek

Inmiddels vijftien jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van fonteinen.

Specialisten in het complete traject

Fontis heeft inmiddels bijna vijftien jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van fonteinen. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: van gemeenten tot bedrijven, van pretparken tot evenementenorganisatoren. ‘Beyond fantasy’ is wat we beloven: met onze projecten gaan we verder dan u kunt bedenken. Verder in uitstraling, in techniek, in uitvoerbaarheid en in onderhoud.

Het complete traject in één hand

Bij Fontis blijft het complete traject in één hand. En niet alleen maar vanaf de fase van het technisch ontwerp. Met onze combinatie van ervaring en expertise kijken we ook kritisch mee naar het eerste idee.

We denken mee, dragen praktische verbeteringen aan. Met eigen – unieke – software brengen we uw aanstaande fontein of waterkunstwerk tot leven. Zodat u een natuurgetrouwe indruk krijgt van het eindresultaat.

Met kennis van zaken stellen we vervolgens een compleet bestek met bouwtekening op. We selecteren de beste leveranciers van materialen, assembleren en bereiden de definitieve realisatie voor. De daadwerkelijke installatie is de verantwoordelijkheid van een eigen montageteam. Een compacte ondergrondse box fungeert als ‘machinekamer’ voor de techniek, van pomp tot computer.

Favicoon Fontis Watertechniek - PNG

Favicoon Fontis Watertechniek - PNG

Favicoon Fontis Watertechniek - PNG

Beyond fantasy

Met water is vrijwel elke toepassing mogelijk. Geen twee fonteinen zijn gelijk. Dat maakt een brede toepassing mogelijk. Binnen en buiten. Compact of juist als eyecatcher in de openbare ruimte. Met oog voor uw wensen realiseert Fontis die fontein of dat waterkunstwerk. Hoe hoog reikt uw fantasie?