Binnenfontein

Meer beleving dan beweging…

Meer beleving dan beweging

De vraag naar beleving in kantooromgevingen groeit snel. En wat creëert nu meer beleving dan beweging, de beweging van water? Fontis is ook gespecialiseerd in de aanleg van fonteinen en waterkunstwerken in gebouwen, zoals een innovatief waterscherm. De techniek is vergelijkbaar, de toepassing verschilt: natuurlijk vraagt een gebouw om aanvullende voorzieningen.

Die waarborgt Fontis. Van een adequate waterzuivering tot een uitvoering die opspatten van druppels tegengaat. Het resultaat: objecten die medewerkers, klanten, leveranciers en andere bezoekers verrassen. En die uiteindelijk het welbevinden van mensen in een gebouw ten goede komen.

Heeft u vragen of wilt u advies?
Bel naar 0186 610 930 of mail ons voor al u vragen.

binnenfontein - Fontis - 1

binnenfontein - Fontis - 6

binnenfontein - Fontis - 3

binnenfontein - Fontis - 2

Meer projecten bekijken?

In de loop van de jaren hebben we honderden uiteenlopende projecten gerealiseerd.

Meer beleving in uw kantoor met een fraaie binnenfontein

Het kantoor zoals het er twintig, dertig jaar geleden uitzag is voorgoed verleden tijd. Er is ruimte voor meer flexibiliteit, geen vaste werkplekken meer en zeker geen hokjes met dichte deuren. De aankleding van de kantoorruimte van vandaag krijgt ook steeds meer aandacht. Een binnenfontein kan een welkome aanvulling zijn op de traditionele kantoorbeplanting. Een mooie binnenfontein geeft uw kantoor extra elan en zorgt voor een bijzondere sfeer. Gun uzelf en uw medewerkers en niet te vergeten de bezoekers aan uw bedrijf deze unieke beleving en laat u informeren over mooie fonteinen voor binnen.

Waar wordt de binnenfontein geplaatst?

Een binnenfontein kan worden geplaatst in een ruime kantoor. Afhankelijk van de grootte heeft u al aan een paar vierkante meter genoeg. Het hoeft immers geen fontein te zijn die zoals de Trevi fontein in Rome metershoog spuit. Ook en subtiele kleine fontein kan al een mooie blikvanger zijn in uw kantoorhal. U hoeft natuurlijk niet te kiezen voor een traditionele fontein. Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden waar u over na kunt denken als u een aantrekkelijke waterbeleving wilt laten plaatsen.

Als een traditionele fontein niet past bij uw bedrijf, maar u wilt wel ‘iets met water’ dan kunt u een mooi waterkunstwerk overwegen. Dit kan geheel naar uw eigen inzicht worden ontworpen. Daarbij kan optimaal gebruik worden gemaakt van lichtinval en kleuren om het waterkunstwerk extra te laten opvallen. Uiteraard moet u er wel rekening mee houden dat er voor een binnenfontein in welke vorm dan ook, speciale voorzieningen moeten worden getroffen.

Neem vrijblijvend contact op als u ook een fraaie binnenfontein wilt

Misschien overweegt u een complete her styling van uw kantoorpand. Of wellicht bent u een nieuw pand aan het bouwen en op dit moment al druk aan het nadenken over de inrichting daarvan. Daarbij wilt u natuurlijk de nieuwste trends meenemen. De binnenfontein hoort daar zeker bij. Een binnenfontein zorgt voor een unieke beleving, zowel voor u als uw medewerkers en de bezoekers aan uw bedrijf. Wilt u uw kantoor, de kantoortuin of de ontvangsthal van uw bedrijf ook verfraaien met een mooie binnenfontein? Neem dan vrijblijvend contact op met Fontis. Wij denken graag met u mee over een voor uw situatie passend ontwerp. Dit kan een binnenfontein zijn maar ook een fraai en uniek waterkunstwerk. U bereikt ons via ons e-mailadres info@fontis.nl of door te bellen met telefoonnummer 0186 610 930.